De Gripvrouw – Voorkomen is beter dan genezen

Elk jaar geef ik honderden mensen hun zelfvertrouwen terug

40 jaar lang behandelde ik als fysiotherapeute patiënten met ernstig letsel en blessures door valpartijen in huis. Niet alleen hadden deze mensen lichamelijke klachten, vaak hadden ze ook emotioneel een klap gekregen.

Wat als ze weer zouden vallen? Door deze angst werden ze regelmatig beperkt in hun dagelijkse leven. Hun zelfvertrouwen was minder en wat eerst zo gewoon leek was nu spannend. Douchen bijvoorbeeld of naar het toilet gaan. Misschien is dit voor u ook herkenbaar?

Een antislipmatje voldoet niet…

Als zorgverlener wilde ik natuurlijk veel liever dat deze mensen helemaal niet bij mij in de praktijk terecht kwamen. Daarom was ik ook zo verbaasd toen ik ontdekte dat er een hele mooie oplossing bestaat voor gladde vloeren. Terwijl niemand in mijn omgeving deze kende. Hoe kon dat?

Als mensen last hebben van een gladde vloer kopen ze vaak een antislipmat of ze kiezen er zelfs voor om de vloer volledig te vervangen. Maar deze oplossingen zijn verre van ideaal. Een antislipmat trekt allerlei viezigheid aan en kan wegglijden. De hele vloer vervangen is duur.

Welke oplossing dan wel ideaal is?

Het aanbrengen van een antislip coating op uw bestaande tegels. Deze coating is onzichtbaar en blijft jarenlang zijn werk doen. Uw gladde tegels worden door deze coating een stroef gemaakt, waardoor u direct grip ervaart.

Niet alleen op uw tegels, maar ook op uw leven. Uw angst om te vallen vermindert en u kunt zich weer vol vertrouwen door uw eigen huis bewegen.

Voorkomen in plaats van genezen

Uiteindelijk heb ik besloten om te gaan voorkomen in plaats van te genezen. Deze oplossing moeten veel meer mensen leren kennen. Daarom startte ik De Gripvrouw. Ik kom bij u langs, breng de coating aan en geef zo uw vrijheid terug. Geen angst meer. Genieten!

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk