Antislip coating voor de toiletvloer

Onzichtbaar over elke wc-vloer

Zijn de tegels van uw toilet erg glad? Geen zorgen, De Gripvrouw heeft de oplossing. Een onzichtbare antislip coating maakt de toiletvloer stroever, zonder dat u met matjes en andere onhygiënische oplossingen in de weer hoeft. Een snelle, simpele en duurzame oplossing.

Ervaar weer grip

Als u al wel eens gevallen bent in huis kan dit u angstig maken. Voor sommige mensen vormt die angst een echte belemmering in hun dagelijkse leven. Dat is zonde, want van het leven moet u vooral zoveel mogelijk genieten. Wij vinden het belangrijk dat u zich weer veilig voelt in uw eigen huis. Daar gaat de antislip coating bij helpen.

Makkelijk schoon te houden

Uw toiletvloer is na de behandeling makkelijk schoon te houden. De coating wordt onderdeel van uw vloer en er kan dus geen viezigheid op ophopen. Zeker in het toilet is dat een groot voordeel. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden is dat u geen schoonmaakmiddelen op zeepbasis gebruikt, omdat dit de antislip coating kan aantasten. Wij adviseren u graag.

Snel geregeld, geen gedoe

Het aanbrengen van de antislip coating in het toilet is zo gebeurd. Binnen een uurtje zit de coating erop en na een uur drogen is uw toiletvloer weer beloopbaar. Vanzelfsprekend laten wij alles netjes achter.

Bekijk meer

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk