Voorkom val- en glijpartijen in en om huis

Dit is wat onze oplossing uniek maakt

De Gripvrouw maakt uw vloer stroever met een gepatenteerde antislip coating. Veel mensen kennen deze oplossing nog niet, terwijl hij heel veel voordelen heeft ten opzichte van de alternatieven. Antislipmatten, nieuwe tegels of doe-het-zelf-behandelingen hebben allerlei nadelen. Ze werken vaak maar beperkt, zijn duur en in het ergste geval beschadigen ze zelfs uw vloer. Wij vertellen u graag waarom een antislip coating een veel fijnere oplossing is.

De voordelen van een antislip coating

Onzichtbaar over elke gladde vloer
Onze antislip coating is onzichtbaar en verandert het uiterlijk van uw vloer niet. Maar schijn bedriegt, want u voelt het verschil zeker wel!
Geen breek- en sloopwerk
De coating wordt op uw huidige tegels aangebracht. Het is zo geregeld en een stuk goedkoper dan nieuwe tegels.
Duurzame oplossing
De coating blijft minimaal 5 jaar werkzaam, dat garanderen we. Slijt hij eerder? Dan lossen we het gratis op. Bovendien is de coating vriendelijk voor het milieu.
In één uur geregeld, zonder gedoe
Het aanbrengen van de coating is zo gebeurd. Een uurtje drogen en u kunt weer zorgeloos over uw vloer lopen. Vanzelfsprekend laten we alles netjes achter.

Antislip coating vs. antislipmat

De antislipmat is een bekende oplossing voor gladde vloeren. Maar de antislipmat heeft veel nadelen. Allereerst verbetert hij het uiterlijk van uw vloer over het algemeen niet. Daarnaast kan een antislipmat wegglijden, waardoor er alsnog een valpartij ontstaat. Het vervelendste nadeel is misschien wel dat hij vaak schimmel en andere viezigheid aantrekt. Zeker in vochtige ruimtes. Bij een antislip coating heeft u al deze nadelen niet. Hij is onzichtbaar en wordt onderdeel van uw vloer. Daardoor is hij makkelijk schoon te houden.

Antislipmat

 • Ziet er niet mooi uit
 • Kan alsnog wegglijden
 • Trekt viezigheid aan

Antislip coating

 • Is onzichtbaar
 • Blijft jarenlang zitten als een huis
 • Is simpel schoon te houden

Er bestaan antislip coatings die u zelf kunt aanbrengen. Ook zijn er mensen die hun vloer op andere manieren stroever proberen te maken. Dit raden wij ten sterkste af. Het zou niet de eerste keer zijn dat de antislip coating binnen de kortste keren weer loskomt. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar kan uw vloer ook nog eens beschadigen. De Gripvrouw gebruikt professionele apparatuur en stemt de behandeling af op het materiaal van uw vloer. Daardoor blijft de coating jarenlang zitten als een huis.

Uw vloer zelf bewerken vs. De Gripvrouw

Zelf doen

 • Laat vaak snel los
 • U kunt uw vloer beschadigen
 • Elk materiaal vraagt een andere behandeling

De Gripvrouw

 • Professionele apparatuur
 • Kiest de juiste behandeling voor het materiaal
 • Werkt strak en zorgvuldig

Niet alleen wij geloven in de antislip coating

Ook onze klanten zijn fan! In 2021 kregen 1327 tevreden klanten hun zelfvertrouwen weer terug.

Bekijk meer

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk