Antislip coating in de douche

Geschikt voor elke gladde douchebak

Water en zeep kunnen de ondergrond van uw douche erg glad maken. Daardoor is het een plek waar veel valpartijen ontstaan. Gelukkig bestaat er een mooie oplossing. De Gripvrouw brengt een antislip coating aan in de douchebak of op de tegels van uw inloopdouche. Zo heeft u niet langer last van gladheid en kunt u weer veilig douchen.

Veilig douchen door een antislip coating

Vooral voor ouderen kan een lelijke val vervelende gevolgen hebben. Door een antislip coating wordt uw douchebak stroever, waardoor u minder snel uitglijdt. Zo kunt u weer ontspannen douchen. De coating is geschikt voor vrijwel elk materiaal.

Maak de tegels van de douche antislip

Misschien heeft u er al wel eens aan gedacht om een antislipmat in de douche te leggen. Helaas heeft dat aardig wat nadelen. Het bevordert de uitstraling van uw douchevloer niet en de mat is vaak een broeinest voor bacteriën en andere viezigheid. Bovendien kan de mat wegglijden, waardoor u alsnog kunt vallen. De antislip coating voor uw douchevloer is onzichtbaar, maar u merkt het effect direct. U heeft meer grip en glijdt niet zomaar meer weg. Ook niet als de vloer nat is. Doordat de coating onderdeel wordt van uw douchevloer houdt u de vloer makkelijk schoon.

Zo geregeld, zonder gedoe

Het aanbrengen van de antislip coating in de douche en de rest van de badkamer is zo gebeurd. Binnen een uur is alles weer netjes en is de gladde vloer verleden tijd.

Bekijk meer

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk