Antislip coating voor de badkamer

Gladde badkamervloer stroef maken

De badkamer is een plek waar mensen regelmatig uitglijden. De badkamervloer, het bad en de douchebak kunnen erg glad zijn. Zeker als ze nat zijn. Misschien heeft u al gedacht aan een antislipmat of zelfs aan nieuwe tegels. Gelukkig is er een veel mooiere oplossing. De Gripvrouw brengt een onzichtbare antislip coating aan op de vloertegels van de badkamer, zodat u direct meer grip heeft. Slijtvast, betaalbaar en zeer effectief. Ook de douche en het bad kunnen met de antislip coating behandeld worden.

Antislip coating op de badkamervloer of in bad

Een antislip coating verandert het uiterlijk van uw badkamervloer of bad niet. Het is volledig onzichtbaar, maar als u de eerste stap op de vloer zet merkt u direct het verschil. Uw vloer is veel stroever. Zelfs als er zeep en water op terecht komt houdt u daardoor grip. Zo wordt de badkamer weer een plek waar u kunt ontspannen.

Zonder de nadelen van een antislipmat

De antislipmat is vaak het eerste waar mensen aan denken, als ze het probleem van gladde vloeren willen oplossen. Maar een antislipmat heeft veel nadelen. Ten eerste is hij vaak niet erg mooi om te zien, maar daar kunnen we nog doorheen kijken. Vervelender is dat hij regelmatig schimmel en andere viezigheid aantrekt. Bovendien glijden antislipmatten soms weg, waardoor u alsnog kunt vallen. Een antislip coating verandert het uiterlijk van uw badkamer niet, kan niet wegglijden en is makkelijk schoon te houden. Een veel fijnere oplossing dus.

Binnen een uur klaar, geen rotzooi

Met een badkamer zijn we meestal binnen een uur klaar. Vanzelfsprekend laten we alles netjes achter. Na de behandeling is de vloer vrijwel direct beloopbaar en kunt u weer veilig in de douche of in bad. Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk meer

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk