Wij maken uw gladde tegels stroef

Gepatenteerde antislip coating voor elke tegel

Heeft u last van gladde tegels? Wij maken ze stroef. Zo kunt u zich weer zonder zorgen door uw huis bewegen. Door onze gepatenteerde antislip coating hoeft u nooit meer bang te zijn om te vallen.

Uw bestaande vloertegels antislip maken

Het fijne aan deze oplossing is dat u niks hoeft te veranderen aan uw huidige vloertegels. Het vervangen van vloertegels is vaak prijzig en zeker als u nog blij bent met uw huidige tegels is dat zonde. Met onze coating worden uw bestaande vloertegels antislip gemaakt. Het werkt op vrijwel alle materialen, behalve hout.

Gladde tegels opruwen, zonder dat u er iets van ziet

De coating verandert niks aan het uiterlijk van uw vloertegels. Er lijkt niks veranderd, tot u de eerste stap zet. Want al ziet u het niet, onder uw voeten ervaart u een wereld van verschil. De coating maakt uw gladde tegels veel stroever.

5 jaar garantie

De Gripvrouw maakt uw gladde tegels stroef. In de badkamer, het toilet of waar u ook bang bent om uit te glijden. Met een standaard badkamer zijn we meestal binnen een uur klaar. Vrijwel direct kunt u weer zorgeloos over uw vloer lopen. We garanderen u dat uw gladde tegels minimaal 5 jaar stroef blijven. Zo niet, dan lossen wij het gratis voor u op.

Bekijk meer

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk