Terrastegels antislip maken? De Gripvrouw regelt het.

Gladde tuintegels stroef maken

Zijn uw terrastegels erg glad? Zeker als het geregend heeft zit een ongeluk in een klein hoekje. Maar dat hoeft geen reden te zijn om niet onbezorgd buiten te lopen, ook als de tegels nat zijn. Door de gepatenteerde coating van De Gripvrouw worden uw tegels buiten antislip.

Wij toveren uw tuintegels om in antislip tegels

Krijg weer grip op uw vloer en in uw dagelijkse leven. Door uw tuintegels antislip te maken hoeft u niet meer bang te zijn om uit te glijden. Gedoe? Nee hoor. Bij een kleiner terras zijn we binnen een uur klaar en vanzelfsprekend laten we alles netjes achter. Na een uur droogtijd kunt u weer zonder zorgen over uw terras wandelen.

Uw tegels buiten krijgen geen ander uiterlijk

De antislip coating is volledig onzichtbaar. Uw mooie tuintegels zien er na de behandeling nog precies hetzelfde uit. Maar zodra u op uw terras stapt merkt u wel degelijk een groot verschil. U heeft direct meer grip, zelfs als het heeft geregend.

Zo geregeld, lang plezier

Waar u ook last heeft van gladde vloeren, De Gripvrouw maakt ze stroef. Met een standaard badkamer zijn we meestal binnen een uur klaar. Een uurtje drogen en u kunt weer zorgeloos over de vloeren lopen. En het mooiste? Als u de vloer ziet lijkt er niks veranderd, maar wacht maar tot u er een stap op zet. Een wereld van verschil.

Bekijk meer

Aanhef *
Profielfoto Monique

De Gripvrouw geeft u weer grip, door middel van een onzichtbare antislip coating. Geen angst meer om te vallen, maar onbezorgd genieten van het leven.

Eerst zien, dan geloven

Nodig de Gripvrouw uit

100% garantie op ons werk